PROFIEL DANIELLA BALABANOVA

Na haar studie Psychologie aan de Universiteit van Leiden (studierichtingen Klinische- en Gezondheidspsychologie en Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie) in 1999 en haar specialisatie tot Gezondheidszorgpsycholoog, is Daniella Balabanova o.a. werkzaam geweest als therapeut in de gezondheidszorg en als coach en trainer bij twee organisatieadviesbureaus (Human Capital Group en LTP Advies).

Haar ervaring beslaat individuele coaching op onder meer directie, bestuur, management en professionals niveau, teamcoaching, intervisiebegeleiding, training, opleiding van collega professionals en begeleiding van veranderingstrajecten bij opdrachtgevers in de publieke en private sector.

Na een tweejarige MBA opleiding aan de Business Universiteit Nyenrode is Daniella Balabanova verantwoordelijk geweest voor een aantal grote veranderingsprojecten.

Thema's die haar professioneel aanspreken zijn: persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, (persoonlijk) leiderschap, loopbaancoaching, dynamische teamontwikkeling, communicatieve vaardigheden, consulting skills, (strategische) besluitvorming, sales & relatiebeheer.

Begin 2011 heeft zij Balabanova B.V. opgericht met de wens om te groeien naar een professionele (netwerk) organisatie van waaruit zij samen met gepassioneerde professionals uit verschillende disciplines een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van individuen en organisaties.

Haar kracht komt voort uit haar...lees meer

 

 

 
     
 

 

 

Copyright D. Balabanova - 2020 - Design: M68 Powered by: Riches IT bv